ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:

MiM Marker 120 – Новото измерение на маркирането

ДМ Арматурен ЕООД представя новия вид маркер на словашката фирма Komplex – MiM Marker 120. Той е специално предназначен за трайно маркиране на подземни мрежи, разположени на по-малки дълбочини. Благодарение на малките си размери (външен диаметър от само 12 см) MiM Marker 120 е идеалното решение за маркиране на подземни съоръжения в по-тесни изкопи. Масивният му корпус е направен от HDPS материал, който гарантира висока устойчивост срещу механични повреди.

MiM Marker 120 се произвежда в два варианта: аналогов и вариант с уникален идентификационен номер.MiM Analog Marker 120 е пасивен аналогов маркер за евтин и надежден начин за маркиране на всички видове подземна инфраструктура, където е необходимо точно и ясно откриване. Например, линейните участъци на водопроводи, канализационни мрежи, газопроводи, оптични и телекомуникационни кабели, електропроводи и др.

MiM Smart Marker 120 е интелигентен маркер със сериен идентификационен номер, който осигурява 100% точна идентификация на всяка точка от подземната мрежа. Той се използва главно за маркиране на стратегически точки от подземната мрежа като: връзки, разклонения, пресичане с друга мрежа, промяна на дълбочината и координиране на няколко мрежи. Всички MiM Smart Marker 120 са видими в компютърния софтуер Marker Database® и в приложението за мобилни телефони на Marker Database®.

Контакти

Свържете се с нас

GDPR*
All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem
All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem

Свържете се с нас и на телефон: 0895447710