ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:

ДМ Арматурен предлага иновативни продукти с поглед към бъдещето

Хавле, семеен бизнес, основан в Австрия през 1948г., е един от световните водещи производители на широка гама фитинги и адаптори. Българският представител на марката е ДМ Арматурен.

Хавле се счита за лидер в иновациите в развитието на висококачествени фитингови решения. Фирмата произвежда ефективни и дълготрайни висококачествени фитинги за изграждането и експлоатацията на водопроводните тръби в съответствие с европейските стандарти и всички допълнителни конвенции, както и всички необходими аксесоари и оборудване. Част от иновативните продукти произведени от Хавле са Hawle Synoflex муфена система, която осигурява висококачествени редуктивни връзки за всички видове тръби във водоснабдителната мрежа (стоманени, DCI, PE, PVC, AC).

Продуктите се отличават с продължителна експолоатация. Доказаното епоксидно прахово покритие осигурява отлична защита от корозия в съответствие с нормите на GSK. Винтовете, гайките, шайбите и анти -ротационните устройства са изработени от висококачествена неръждаема стомана A4. Продуктовата програма Hawle Synoflex обхваща повечето инсталации. Това позволява да се намали броя на различните системи в склада и да се спестят разходи.

Друга представена от компанията иновативна система е патентованата HAWLE OPTIFIL с напълно автоматична система за филтриране, която работи на принципа на повърхностно филтриране, дълбочинно филтриране и филтриране с образуване на отлагания. Продукта намира приложение в различни области, като системи за снабдяване с питейна вода, системи за пречистване на вода, системи за напояване и системи за измиване на плодове и зеленчуци. Иновативната система намира приложение и при системи за изкуствен сняг, предварително филтриране за UV системи за дезинфекциране, а също и при предварително филтриране за ултра и нанофилтриране и др.

 

ДМ Арматурен предлага иновативни продукти с поглед към бъдещето

Контакти

Свържете се с нас

GDPR*
All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem
All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem

Свържете се с нас и на телефон: 0895447710