ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:

АКО АРМАТУРЕН УНД СЕПАРАЦИОНСТЕХНИК

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH е немска компания, основана през 1984 г. от Антоан Коп.
Разработването и продажбите на Пинч вентили започват още през 1985 г. През 1996 г. във Франция е създадено първото независимо дъщерно дружество AKO Innovations S.A.S. Оттогава нашите продукти се произвеждат както в Германия, така и във Франция. И двете компании са сертифицирани по ISO 9001:2015 и в допълнение към това отговарят на най-новите стандарти и изисквания на пазара, за да осигурят възможно най-доброто качество и безопасност на своите продукти. Английската компания AKO UK Ltd е създадена през 1998 г., за да осигури по-ефективно разпространение на продуктите на AKO във Великобритания и Ирландия.
Големите количества и разнообразните продукти на склад, както и бързата реакция при запитване от клиенти е в удобство на клиентите. 

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH работи с 30 национални представители и по този начин е в състояние да предлага услугите си по целия свят.
Продуктовата гама на AKO Арматурен включва и ножови шибъри, специални фитинги и различни аксесоари в допълнение към оригиналните Пинч вентили, за да отговори на нарастващите изисквания на клиентите. Арматурата на AKO е специално проектирана за изолиране и регулиране на абразивни, влакнести и корозивни среди.

Непрекъснатото високо качество на продуктите, както и много конкурентната цена, благодарение на иновативните разработки и производствени техники, а също и практически постоянната наличност на продуктите, носи на AKO лидерство на пазара на пневматични Пинч вентили.

AKO работи с различни компании от много сектори по целия свят. Клиентите на AKO са от промишлени сектори като химическа промишленост, хранителни продукти, хартия, ТЕЦ и технологии за рециклиране, пречистване на отпадъчни води и по-специално в секторите за обработка на минерали, цимент, пясък и силози.
Дългосрочните, ефективни отношения с клиентите са сред факторите за успех на AKO Арматурен. AKO работи с нови и настоящи клиенти, доставяйки качествени продукти и предоставяйки винаги възможно най-доброто обслужване.

All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem
All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem

Свържете се с нас и на телефон: 0895447710