ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:

Вода София 2018, Март 27-29, зала 1, Интер Експо Център

ДМ Арматурен взе участие в изложение Вода София 2018, което се проведе в Интер Експо Център от 27 до 29 март. На щанда бяха представени продукти на Хавле Арматуренверке ГмбХ, Австрия, Камструп, Дания, Нова Сирия, Италия, Комплекс, Словакия.

Представители на производителите пристигнаха специално за случая – г-н Райнер Мюлбахер, регионален мениджър на Е. Хавле, Австрия и г-ца Илария Фереро, мениджър бизнес развитие на Нова Сирия, Италия.

Сред експонатите на Хавле на щанда беше показан автоматичен трипътен въздушник с ефективна, високопроизводителна вентилация, която предпазва тръбопровода от възникване на състояние на вакуум. Иновативен спирателен кран с дистанционно управление също беше анонсиран, като устройството е разработка на Kamstrup и ще бъде пуснато на пазара през април т.г. Друг акцент на щанда на компанията бяха нестандартните фитинги за ремонт на тръбопроводи Multigrip и Duofit на италианския производител Nova Siria. Интерес сред посетителите предизвикаха също и маркерите и локаторите за радиочестотна идентификация на подземни мрежи на фирма Комплекс.

All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem
All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem

Свържете се с нас и на телефон: 0895447710