ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:

Проведе се семинар на ДМ Арматурен

На 18 май 2017г. ДМ Арматурен проведе семинар на тема: „Водопроводна и присъединителна арматура, нови аспекти“ в КИИП Регионална колегия София-град.

Практическата насоченост на семинара даде възможност на ВиК инженери и проектанти да се запознаят с новите продукти на водещия европейски производител Хавле – бътерфлай кранове, обратни клапи и въздушници. Иновациите бяха посрещнати с интерес от страна на участниците, тъй като голяма част от присъстващите от дълги години разчитат на качеството на шибърните кранове на Хавле и ги залагат в своите проекти. Представени бяха и продуктите на италианския производител Nova Siria, който от 2015г. е част от Hawle group. Това са широкообхватни муфи, скоби и фланшови адаптори за свързване на тръби от всякакъв материал,с еднакви или различни диаметри. Системата “Заключване на тръбата” на Nova Siria с грипиращи елементи осигурява надеждно решение при реконструкцията на тръбопроводи.

Интерес предизвика и радиочестотната система за маркиране и идентификация на подземни инфраструктури, която е алтернатива на детекторната лента. Поради значителните предимства на тази интелигентна технология, произведена от словашката фирма Комплекс, тя все по-успешно се използва от ВиК специалистите.

 

Проведе се семинар на ДМ Арматурен

Контакти

Свържете се с нас

GDPR*
All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem
All Rights Reserved ©2024 DM ARMATUREN | Created by Carpe Diem

Свържете се с нас и на телефон: 0895447710