ДМ Арматурен представи фланшови адаптори и муфи на фирма Nova Siria

януари 24, 2022

На 26 април 2017 г. на Професионалното състезание по Откриване на скрити течове във Враца, организирано от БАВ, ДМ Арматурен представи фланшови адаптори и муфи на фирма Nova Siria. От 2015 г. италианският производител Nova Siria е част от Hawle Group.

Предимстава на продуктите:

  • Подходящи за тръби от всякакъв материал
  • Широк обхват
  • Толеранс на външния диаметър (30 или 50 мм)
  • Възможност за съединяване на тръби с различни диаметри
  • Устойчиви на корозия
  • Лесен монтаж – без заваряване, без специализиран труд, без специално оборудване

Широко обхватните прави муфи осигуряват механична връзка между две тръби с гладък край, еднакъв номинален диаметър и еднакъв или различен външен диаметър. Когато разликата във външните диаметри на тръбите е по-голяма от обхвата на толеранса на уплътнението (30 мм или 50 мм), решението е в свързване с преходните муфи на Nova Siria.

Широко обхватните фланцови адаптори се използват за съединяване на тръби от всякакъв материал с всякакъв компонент на фланец (например кранове). Те отговарят на международните стандарти (UNI, ANSI, AS/NZS, т.н.), като има и възможност за пробивания по поръчка на клиента.

“Заключване на тръбата” е система на Nova Siria с грипиращи елементи, базирана на радиален грипиращ механизъм.

Тя е независима от системата за уплътняване и работи върху повечето видове тръби (HDPE, напорно PVC, сферографитен/сив чугун, стомана). Системата „Заключване на тръбата“ е осигурена върху всеки фитинг с грипиращи елементи от OD 58мм до OD 2500 мм.

ДМ Арматурен представи фланшови адаптори и муфи на фирма Nova Siria