За нас

Компания вдъхновена от съвършенството

ДМ Арматурен е основана през 2004 г. като дъщерно дружество на австрийската Хавле Бетайлигунгсгезелтшафт ГмбХ с основна дейност маркетинг и търговия със спирателна и присъединителна арматура за вода и канализация. Дружеството работи усилено за повишаване на информираността и изискванията към  основните продукти, използвани за ремонт и изграждане на водоснабдителни и канализационни мрежи.

През 2014 г. ДМ Арматурен започва да функционира като самостоятелна компания, извън Хавле Груп. И до днес Е. Хавле Арматуренверке ГмбХ продължава да бъде наш основен доставчик и лоялен партньор. С това съдружие ние не отстъпване от безупречното качество и високата отговорност за всеки продукт и за всеки клиент.

ДМ Арматурен приема предизвикателствата на сложната бизнес среда и уверено разширява портфолиото си с нови световно доказани доставчици и иновативни продукти  за измерване на вода и намаляване на водата, неносеща приходи, както и обозначаване и идентификация на подземни комуникации.

Чрез активната ни позиция на пазара, ние сме надежден партньор, който е способен в кратки срокове да подсигури широка гама от продукти с безкомпромисно качество.

Визия и мисия

Ние се виждаме като  предпочитания партньор и доставчик на продукти за ВиК, газова и телекомуникационна инфраструктура за нашите клиенти. Нашата мисия е да даваме сигурни решения за поддръжка и изграждане на подземни и надземни ВиК и индустриални комуникации и  улесняване работата по поддържането им.

Корпоративни ценности

Наша основна ценност е удовлетвореността на клиентите ни, за което се борим непрестанно с професионализъм и отдаденост.

Целият екип на  ДМ Арматурен залага на коректността в преследването на високите цели, които самите ние си поставяме. Безкомпромисната работа ни отрежда една от лидерските позиции в нашия бранш на територията на България, което ни задължава винаги да имаме иновативен поглед към бъдещото.

Дългосрочни партньорства

Зад всяка успешна марка стои силен екип. Всеки човек има роля в успеха. Ние насърчаваме личното и професионално развитие на всеки служител, за да можем заедно да се развиваме и да растем.

Защо екипът е важен за нас? Защото ние възприемаме всичките си партньори като продължение на нашия екип. Благодарение на това отношение успяваме да постигнем своите цели, които от своя страна допринасят и за успехите на партньорите ни.

Учене през целия живот

Светът непрекъснато се променя. С него се изменят и изискванията към нас.  Работим заедно, за да се подготвим за предстоящите новости и поставяме силен акцент върху развитието с програма за квалификация с вътрешни и външни  обучения.

Продукти

  • От източника до резервоара
  • Разпределителни мрежи
  • Сградни отклонения

Каталог

С влагането на качествени кранове и фитинги се намаляват физическите загуби на вода във водопроводите, от една страна, и от друга – се намаляват експлоатационните разходи на водоснабдителните дружества