logo

Само най-доброто е достатъчно добро

Новини

ДМ Арматурен

Проведе се семинар на ДМ Арматурен

На 18 май 2017г. ДМ Арматурен проведе семинар на тема: „Водопроводна и присъединителна арматура, нови аспекти“ в КИИП Регионална колегия София-град.

ДМ Арматурен

Произведен бе 30 хилядният Хавидо вентил

30 хилядният Хавидо вентил беше произведен през май 2017г в Сирнах, Швейцария. Автоматичните регулиращи вентили Хавидо са едни от най-новите продукти в продуктовата гама на Хавле. В България вентилите с марка Хавидо се предлагат от ДМ Арматурен.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен представи фланшови адаптори и муфи на фирма Nova Siria.

На 26 април 2017 г. на Професионалното състезание по Откриване на скрити течове във Враца, организирано от БАВ, ДМ Арматурен представи фланшови адаптори и муфи на фирма Nova Siria. От 2015 г. италианският производител Nova Siria е част от Hawle Group.

ДМ Арматурен

MiM Marker 120 – Новото измерение на маркирането

ДМ Арматурен ЕООД представя новия вид маркер на словашката фирма Komplex - MiM Marker 120. Той е специално предназначен за трайно маркиране на подземни мрежи, разположени на по-малки дълбочини. Благодарение на малките си размери (външен диаметър от само 12 см) MiM Marker 120 е идеалното решение за маркиране на подземни съоръжения в по-тесни изкопи. Масивният му корпус е направен от HDPS материал, който гарантира висока устойчивост срещу механични повреди.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен отбеляза 15 годишен юбилей на Хавле в България

ДМ Арматурен отбеляза юбилея с организиране на 15 семинара в 15 града в страната.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен предлага иновативни продукти с поглед към бъдещето

Хавле, семеен бизнес, основан в Австрия през 1948г., е един от световните водещи производители на широка гама фитинги и адаптори. Българският представител на марката е ДМ Арматурен.

ДМ Арматурен

RFID система за точково обозначаване и трасиране на подземни инфраструктурни мрежи

RFID системата е алтернатива на детекторните ленти с медни проводници, които се полагат непосредствено над тръбопроводите, изпълнени от синтетични материали, за нуждите на техническата експлоатация, съгласно НАРЕДБА № 2 от 22 март 2005 г.за проектиране, изграждане и експлоатация на водоснабдителни системи.

ДМ Арматурен

Датчик за измерване и управление на налягането от ДМ Арматурен

Kamstrup PressureSensor е водоустойчивo устройство – датчик за налягане, коeто непрекъснато измерва налягането във водопреносната мрежа - както равнището на общото налягане, така и евентуални хидравлични удари. Чрез инсталиране на множество датчици за налягане на стратегически места в мрежата, се добива ясна представа за възможностите за оптимизиране на налягането.

Партньори
hawle
hawle
hawle
hawle

Адрес:

Централен офис:

София 1330, бул. Акад. Иван Гешов 2Е,

Бизнес Център Сердика,

сграда 3, офис 110;

Адрес склад:

1220 София,

Кв. Военна рампа,

Ул. Локомотив 7;

Обадете ни се:

0895447710

02/9311277

0895447703

0895447708

ФАКС: 02/9310436

Пишете ни:

hawle@hawle.bg

dmladenova@hawle.bg

mnenov@hawle.bg

vkushleva@hawle.bg

top