logo

Само най-доброто е достатъчно добро

Новини

ДМ Арматурен

Екипът на ДМ Арматурен посети IFAT 2018

Екипът на ДМ Арматурен посети IFAT 2018 –водещото международно изложение за управление на питейни и отпадъчни води, отпадъци и суровини.

ДМ Арматурен

Вода София 2018, Март 27-29, зала 1, Интер Експо Център

ДМ Арматурен взе участие в изложение Вода София 2018, което се проведе в Интер Експо Център от 27 до 29 март. На щанда бяха представени продукти на Хавле Арматуренверке ГмбХ, Австрия, Камструп, Дания, Нова Сирия, Италия, Комплекс, Словакия.

ДМ Арматурен

Процесен бенчмаркинг във ВиК дружества в България

ДМ Арматурен беше партньор на БАВ в четвъртото издание на годишната среща по проект „Процесен бенчмаркинг във ВиК дружества в България“. Форумът се проведе на 20 и 21 февруари в Стара Загора.

ДМ Арматурен

Каква е ползата от данните на отчетените водомери?

Интелигентното отчитане на водомери е много повече от точност при фактурирането, като ползите от него до голяма степен зависят от начина, по който ще се използват данните от новите водомери.

ДМ Арматурен

Разбиране на точността на водомерите

Понякога дори ясни неща могат да озадачат ума ви, ако се заровите под повърхността. Точността на водомерите е едно от тези неща. Но тъй като водомерът е това, което позволява справедливо таксуване на комуналните услуги и продукти, знаейки какво формира точността и какво не, е ключов фактор.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Локаторите SML на Komplex откриват точното местоположение на подземните мрежи

Komplex е словашка компания, чиято дейност е насочена към разработване и предлагане на интелигентни системи за радиочестотна идентификация на подземни комуникации, посредством маркери, локатори на маркери и софтуер.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Бъдещето при измерването на вода принадлежи на ултразвуковите водомери

Понякога, за да можем да погледнем напред и да се подготвим за бъдещето, е необходимо да променим перспективите и да кажем „Довиждане” на нещо добре познато. „Това е валидно за редица области, а една от тях е измерване потреблението на вода.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Hawle Synoflex – една система за присъединяване на всички видове тръби на ВиК

Водещият австрийски производител на компоненти за водопроводни и газопроводни мрежи Hawle Armaturenwerke разработи иновативна система за присъединяване на тръби – Hawle Synoflex, съобщиха за Инженер.bg от ДМ Арматурен.

Партньори
hawle
hawle
hawle
hawle

Адрес:

Централен офис:

София 1330, бул. Акад. Иван Гешов 2Е,

Бизнес Център Сердика,

сграда 3, офис 110;

Адрес склад:

1220 София,

Кв. Военна рампа,

Ул. Локомотив 7;

Обадете ни се:

0895447710

02/9311277

0895447703

0895447708

ФАКС: 02/9310436

Пишете ни:

hawle@hawle.bg

dmladenova@hawle.bg

mnenov@hawle.bg

vkushleva@hawle.bg

top