logo

Само най-доброто е достатъчно добро

Новини

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Интелигентни ултразвукови водомери Kamstrup намаляват разходите и увеличават приходите в Антверпен, Белгия

В процес на изпълнение е мащабен проект за модернизация на системата за измерване и отчитане на водопотреблението в Антверпен, Белгия. „Преди няколко години местният ВиК оператор Water-link инвестира в модерно, интелигентно решение на Kamstrup...

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Ултразвукови водомери Kamstrup и инструмента Leak Detector намаляват загубите на вода в Швеция

Всяка година ВиК операторът в шведската община Söderhamn отчита 20% загуби на вода или иначе казано 400 000 m3 вода изчезват по пътя си до потребителите. В опита си да намалят това количество, специалистите от дружеството залагат на интелигентно измервателно решение, което...

ДМ Арматурен

Предпазител за обратен поток

Във водопроводите обикновено се поддържа значително налягане на водата, за да може тя да потече от чешмата, душа или друга арматура. Водното налягане може да се понижи, когато водопроводът се спука, тръбите замръзнат или има неочаквано голямо потребление на вода в системата (например при отваряне на няколко пожарни хидранта).

ДМ Арматурен

Проект AKKUYU в Турция

НОВА СИРИА, член на Хавле Австрия Груп, подписа договор за многомилионен проект за атомната електроцентрала Akkuyu в Турция, заедно с производителя на тръби Superlit, за механични фитинги DN4000, инсталирани на тръби GRP DN4000.

ДМ Арматурен

Машина за пробиване под налягане до DN150

Пробивната машина може да се използва за пробиване под налягане на водопроводи и газопроводи. Изработена е от поцинкована стомана със защита от корозия. Отличава се с прост, но здрав дизайн и има широк обхват на употреба.

ДМ Арматурен

Интелигентно отчитане с акустична технология за откриване на течове.

Семинар в неофициална обстановка - за ново модерно решение за интелигентно измерване с акустично откриване на течове - със сандвичи и време за запознаване и споделяне на знания.
ДМ Арматурен

Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

Ако измервателните уреди можеха да чуват това, което не може да се види, би било огромно улеснение, нали? Е, тогава имаме да ви разказваме! Защото иновативният ултразвуков водомер Kamstrup FlowIQ 2200 може точно това – акустичната му технология измерва прецизно водния дебит и дава информация за евентуални течове, преди те да са се превърнали в аварии, които да причинят сериозни загуби.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Скобите Duofit на Nova Siria позволяват ремонт на водопроводите без прекъсване на водоподаването

Отстраняването на аварии, възникнали по водопроводната мрежа, вече достига нови нива. Ремонт на спукан тръбопровод може да се извърши бързо и лесно, без да се налага спиране на водоподаването и едни от най-добрите решения за това идват от италианския производител Nova Siria.

Партньори
hawle
hawle
hawle
hawle

Адрес:

Централен офис:

София 1330, бул. Акад. Иван Гешов 2Е,

Бизнес Център Сердика,

сграда 3, офис 110;

Адрес склад:

1220 София,

Кв. Военна рампа,

Ул. Локомотив 7;

Обадете ни се:

0895447710

02/9311277

0895447703

0895447708

ФАКС: 02/9310436

Пишете ни:

hawle@hawle.bg

dmladenova@hawle.bg

mnenov@hawle.bg

vkushleva@hawle.bg

top