logo

Само най-доброто е достатъчно добро

Новини

ДМ Арматурен

Каква е ползата от данните на отчетените водомери?

Интелигентното отчитане на водомери е много повече от точност при фактурирането, като ползите от него до голяма степен зависят от начина, по който ще се използват данните от новите водомери.

ДМ Арматурен

Разбиране на точността на водомерите

Понякога дори ясни неща могат да озадачат ума ви, ако се заровите под повърхността. Точността на водомерите е едно от тези неща. Но тъй като водомерът е това, което позволява справедливо таксуване на комуналните услуги и продукти, знаейки какво формира точността и какво не, е ключов фактор.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Локаторите SML на Komplex откриват точното местоположение на подземните мрежи

Komplex е словашка компания, чиято дейност е насочена към разработване и предлагане на интелигентни системи за радиочестотна идентификация на подземни комуникации, посредством маркери, локатори на маркери и софтуер.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Бъдещето при измерването на вода принадлежи на ултразвуковите водомери

Понякога, за да можем да погледнем напред и да се подготвим за бъдещето, е необходимо да променим перспективите и да кажем „Довиждане” на нещо добре познато. „Това е валидно за редица области, а една от тях е измерване потреблението на вода.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен: Hawle Synoflex – една система за присъединяване на всички видове тръби на ВиК

Водещият австрийски производител на компоненти за водопроводни и газопроводни мрежи Hawle Armaturenwerke разработи иновативна система за присъединяване на тръби – Hawle Synoflex, съобщиха за Инженер.bg от ДМ Арматурен.

ДМ Арматурен

Проведе се семинар на ДМ Арматурен

На 18 май 2017г. ДМ Арматурен проведе семинар на тема: „Водопроводна и присъединителна арматура, нови аспекти“ в КИИП Регионална колегия София-град.

ДМ Арматурен

Произведен бе 30 хилядният Хавидо вентил

30 хилядният Хавидо вентил беше произведен през май 2017г в Сирнах, Швейцария. Автоматичните регулиращи вентили Хавидо са едни от най-новите продукти в продуктовата гама на Хавле. В България вентилите с марка Хавидо се предлагат от ДМ Арматурен.

ДМ Арматурен

ДМ Арматурен представи фланшови адаптори и муфи на фирма Nova Siria.

На 26 април 2017 г. на Професионалното състезание по Откриване на скрити течове във Враца, организирано от БАВ, ДМ Арматурен представи фланшови адаптори и муфи на фирма Nova Siria. От 2015 г. италианският производител Nova Siria е част от Hawle Group.

ДМ Арматурен - предлага
Партньори
hawle
hawle
hawle
hawle

Адрес:

Централен офис:

София 1330, бул. Акад. Иван Гешов 2Е,

Бизнес Център Сердика,

сграда 3, офис 110;

Адрес склад:

1220 София,

Кв. Военна рампа,

Ул. Локомотив 7;

Обадете ни се:

0895447710

02/9311277

0895447703

0895447708

ФАКС: 02/9310436

Пишете ни:

hawle@hawle.bg

dmladenova@hawle.bg

mnenov@hawle.bg

vkushleva@hawle.bg

top